Vergote_02
Geschiedenis

Lakkerij Vergote startte in 1994 met lakken, kleuren en vernissen vanuit een klein atelier in Roeselare. Vanuit hun passie voor kleur, kunst en ambacht gingen zaakvoerders Dries en Emiel Vergote doelgericht op zoek naar vernieuwing in een onbeperkt kleurenpalet.


Een ambacht van begin tot eind —

Intussen is zowel het team als het atelier van Lakkerij Vergote behoorlijk uitgebreid, maar aan de kern van de zaak is niets veranderd: kleur is en blijft een ambacht. Van de zoektocht naar de juiste tint en het inkleuren van fineer tot de allerlaatste controlestaal op het materiaal van de klant. Een kleur is een gevoel en een proces waarbij eindeloos experimenteren de sleutel tot succes is. Precies daarom gaat Lakkerij Vergote verder dan kleur: vaak worden er meerdere kleuren op elkaar gezet om de perfecte tint te bereiken.

Vergote_03

Onbeperkte mogelijkheden —

MyBronz is het beste bewijs dat Lakkerij Vergote écht verdergaat dan kleur. Na het testen van verschillende bronspoeders ontwikkelde de lakkerij in 2016 een eigen toepassing voor het aanbrengen van metal coatings. Het resultaat is steevast verfijnd en van de hoogste kwaliteit. Daarmee heeft Lakkerij Vergote alles in huis voor wie een hoogwaardig interieur voor ogen heeft: de grote diversiteit aan afwerkingen reikt klanten onbeperkte mogelijkheden aan. De showroom laat toe om die vele mogelijkheden van dichtbij te ontdekken, door verschillende stalen en materialen met elkaar te vergelijken.

Vergote_04

Alles wat er nodig is voor een hoogstaande interieurafwerking kan bij ons binnengebracht worden en wordt door ons ervaren team met respect voor de specifieke eisen van de klant behandeld.